Respect voor de administratieve medewerkers onze vzw

Beste aangesloten leden,

  1. De vzw KMTC is een vereniging zonder winstoogmerk. Dit betekent dat tal van onze medewerkers taken op zich nemen zonder daarvoor betaald te worden (lesgevers, administratieve medewerkers, …).
  2. Binnenkort krijgen jullie allemaal van uw vzw KMTC Locatieverantwoordelijke een (bank)kaart met QR-code waarbij jullie toegang krijgen tot de database van de vzw VVA (m.b.t. uw eigen gegevens), zodat jullie zelf kunnen nagaan wanneer uw verzekering vervalt. Ter info: sinds begin 2019 zijn alle vzw KMTC aangesloten leden zelf verantwoordelijk om na te gaan of ze administratief met alles in orde zijn. Bij twijfel kunnen jullie nu reeds contact opnemen met de vzw KMTC Locatieverantwoordelijke of de administratieve verantwoordelijke van uw locatie . Het trainen zonder administratief in orde te zijn valt dus volledig onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer.
  3. De administratief redelijke termijn. Een mooie juridische term maar spijtig genoeg ook een realiteit. Om met alle administratie en verzekeringsgewijs in orde te zijn en gelet op het feit dat we meestal werken met onbetaalde vrijwilligers is de redelijke termijn 30 dagen. Dit kan soms sneller maar is geen verworven recht. Dit is eerder een geluk in omstandigheden. Je kan pas een les KRAV MAGA volgen indien uw verzekering tijdig betaald is EN u uw doktersformulier tijdig heeft ingediend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s