Proefles

Vraag je proefles aan via een email naar één van onderstaande email adressen (maak uw keuze bij welke Trainingslokatie u uw proeflessen wenst te volgen). Graag uw motivering waarom u bij ons Krav Maga wenst te volgen.

Wens je meer info over de trainingsuren, dan kan je onderstaande stad of gemeente aanklikken en u wordt automatisch doorverwezen naar de webpagina van uw gekozen Trainingslokatie.

OOST-VLAANDEREN

VLAAMS BRABANT

WEST-VLAANDEREN

INFO PROEFLES

Het is mogelijk deel te nemen aan 2 proefslessen. U bent tijdens die trainingen eveneens verzekerd. Gelieve een mail te sturen om u aan te melden voor een proefles. Deelname is mogelijk indien u in het bezit bent van een blanco bewijs van goed gedrag of een politiedienstkaart kan voorleggen.

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail.

Mee te nemen documenten/kledij bij een proefles

  • Blanco getuigschrift van goed gedrag en zeden of copy politiedienstkaart
  • Initiatie documenten nieuwe leden (Uw versie: Initiatie document nieuwe leden)
  • Document Proefles (Uw versie: Proefles Krav Maga)
  • Kledij: indoor sportschoenen, lange sportbroek, t-shirt, voldoende (sport)drank