Zaventem

vzw KMTC Trainingslocatie Zaventem

Info waar trainen?

Woensdag van 18u30 tot 20u (Steenokkerzeelstraat 60, Zaventem).

Krav Maga Zaventem Nieuwjaarsactie 2018

Actie geldig van 03/01/2018 tot 31/01/2018. Wat te doen: Wordt lid en ontvang GRATIS een EXTRA 10 beurtenkaart geldig tot 27/06/2018

Proefles volgen?

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail. Gelieve u in de mail kort voor te stellen, en uw motivering te vermelden waarom u de Krav Maga-lessen wilt volgen.

Aanvraag proefles: HIER

Wettige verdediging
Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

 

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten en dit voor alle leeftijden vanaf 18 jaar, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties.  Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.

Overzicht Trainingslocaties

Interactieve Map vzw KMTC

Ondernemingsnummer : 825.201.170