Harelbeke

INFO: door het huidige grote succes wordt er voor de groep 14+ tot nader order een ledenstop ingelast dit om de kwaliteit van de lessen en de individuele begeleiding hoog te houden.

Info waar trainen?

Jeugd (8j tot 14j):

  • Elke Donderdag van 19u00 tot 20u00 (Sporthal De Dageraad).

Volwassenen (14j+ tot 99j)

  • Elke Woensdag van 20u tot 22u (Sporthal De Dageraad).

Huidige covid19 Maatregelen:

Voor meer info: Link

Lesprogramma 2020 – 2021

  • Jeugd (08 – 14) : wordt via de Whatsapp-groep en de blog medegedeeld
  • 14+: wordt via de Whatsapp-groep en de blog medegedeeld

Proefles volgen?

INFO: door het huidige grote succes wordt er voor de groep 14+ tot nader order een ledenstop ingelast dit om de kwaliteit van de lessen en de individuele begeleiding hoog te houden.

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail. Gelieve u in de mail kort voor te stellen, en uw motivering te vermelden waarom u de Krav Maga-lessen wilt volgen.

Aanvraag proeflessen (maximum 2): HIER

Kostprijs

Wettige verdediging

Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten en dit voor alle leeftijden vanaf 16 jaar, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties. Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.

Ondernemingsnummer : 825.201.170