Krav Maga en de kunst van het ademen

Intro

Mensen hebben minder contact met hun lichaam ― en vooral hun ademhaling ― dan ooit tevoren. Ironisch genoeg lopen atleten en anderen die er trots op zijn dat ze voor hun lichaam zorgen, een groter risico. Waarom? Omdat ze hun lichaam vragen om aan de eisen van het volgende niveau te voldoen, maar niet slagen in de meest essentiële vaardigheid van het leven: efficiënt ademen.

Een goede ademhaling is ’s werelds krachtigste bio hack. Als je het leert, zal je je beter voelen, blessures voorkomen en beter presteren. Gladiatoren, krijgskunst beoefenaars en zelfs speervissers hadden allemaal één ding gemeen: een efficiënte ademhaling om een ​​vlekkeloze uitvoering te bereiken.

Dr. Belisa Vranichs tweede boek leert de wetenschap, technieken en voordelen van correct en efficiënt ademen voor krijgers in alle lagen van de bevolking.

Doe de test (B-IQ test)

Wat is uw B-IQ (Ademhalings – IQ) op dit moment? Om te weten te komen wat uw B-IQ is surf je naar deze webpagina: https://www.thebreathingclass.com/biq. Je krijgt er duidelijke instructies hoe je dit moet doen, alsook een handige rekenmachine om snel uw huidig resultaat te weten.

Oefeningen om mijn B-IQ te verbeteren

Het is mogelijk om via (sport) oefeningen uw B-IQ te verbeteren. In Dr. Belisa Vranichs tweede boek (Breathing for Warriors) staan er verschillende sport specifieke oefeningen (voor kracht, voor uithouding, voor …) om dit te doen. Kan je niet wachten … surf gerust eens naar volgende link om reeds een paar basis oefeningen uit te proberen: https://www.thebreathingclass.com/breathing-through-covid19.

Breathing for Warroirs (Dr. Dr. Belisa Vranich)

Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s