Levenschenkende technieken en principes

Dit artikel valt onder de volledige verantwoordelijkheid van de auteur. Op geen enkel moment kan de vzw KMTC worden verantwoordelijk worden gesteld voor de zienswijze van de auteur.

Bij een reële confrontatie met een crimineel zou je in eerste instantie moeten opteren voor levenschenkende technieken en principes. Enkel indien dit binnen het kader van de wettige verdediging geen optie meer is dien je over te gaan tot andere technieken en principes (zie bijlage voor een overzicht). Levenschenkend betekent voor mij dat je in de eerste plaats als slachtoffer vrijuit gaat van vervolging en pas in de tweede plaats dat uw agressor geen blijvend letsel heeft.

Het is volgens mij verkeerd om te geloven dat een agressor meer rechten heeft dan het slachtoffer. De realiteit is dat een agressor beter geïnformeerd is dan het slachtoffer. Zorg dat je beter geïnformeerd bent dan uw potentiële agressor.

Enkele Tips:

  • Ga nu reeds op zoek naar een advocaat voor het geval je in de toekomst onvrijwillig wordt geconfronteerd met een agressie.
  • Leg enkel een verklaring af in het bijzijn van uw advocaat.
  • Info wettige verdediging: LINK

Bijlage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s