vzw KMTC Uitdaging Februari 2021

Beste KMTC-leden en leden van VVA en EUROBUDO (zeker de 18+ leden!),

we kunnen al een paar maanden niet meer fysiek met elkaar trainen door COVID19. Ik mis dit en ik ben zeker dat jullie dit ook missen. Ik zou graag (aangezien we niet fysiek samen kunnen zijn) het initiatief willen nemen om in februari 2021 samen iets te doen (elk in zijn eigen ‘voorlopige’ bubbel). Het initiatief bestaat uit het uitvoeren van 2 opdrachten en dit gedurende 28 dagen: (1)Geen alcohol en (2)Bas Rutten.

Doelstelling: samen elkaar steunen om onze grenzen te verleggen.

De uitdaging voor Februari 2021:

LUIK 1: gedurende de maand februari geen alcoholische dranken nuttigen.

LUIK 2 (zodat ook de non-alcohol drinkers kunnen deelnemen): minstens 3 van de 7 dagen een ‘BAS RUTTEN’ sessie te doen (en dit hoeft niet 30 minuten per dag te zijn … met 15 minuten per dag Bas Rutten te doen behaal je reeds uw doelstelling). En iedereen heeft het recht om 15 minuten per dag ME-TIME te hebben (zeker in deze tijden).

PS: 15 minuten per dag ME-TIME zorgt dat je de rest van de dag beter beter beschikbaar bent voor uw naasten. Dus … gewoon doen!

Ondersteuning voor dit initiatief

Ondergetekende zal een extra WhatsApp groep oprichten ( KMTC Challenge feb. 2021 ) waarbij jullie enerzijds dagelijks motiverende berichten krijgen (van ondergetekende) en anderzijds zal dit een platform zijn om elkaar te motiveren voor de maand februari 2021 (doe dit in het kader van KMTC-teamspirit!).

Indien je interesse hebt … contacteer uw KMTC locatie verantwoordelijke om mijn GSM-nummer te bemachtigen zodat ik je kan toevoegen tot deze groep. Heb je reeds het GSM nummer van ondergetekende en ben je nog verzekerd dan zal ik je toevoegen tot deze groep (stuur gewoon een WhatsApp berichtje).

Extra

Dit initiatief is tevens gratis toegankelijk voor alle verzekerde leden die zijn aangesloten bij de vzw VVA en vzw EUROBUDO. Om deel te nemen: contacteer uw clubverantwoordelijke om mijn GSM nr te bekomen zodat ik je kan toevoegen tot de WhatsApp groep.

Waar haalde ik de inspiratie?

Bron: https://www.sportrusten.nl/een-maand-geen-alcohol-moeilijk-of-makkelijk/

Bas Rutten

Op 1/02/2021 krijgen jullie extra info (via WhatsApp groep) hoe je de minsten 3 op 7 Bas Rutten Workout kan uitvoeren.

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=UaYSn5uEn6I

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s