BASISREGELS vanaf 1 juli voor de Trainingslocaties Harelbeke en Merelbeke

Vanaf 1 juli 2020 gaat Fase 4 van COVID19 adviezen van start. Voor ons betekent dit vooral dat we terug fysiek contact mogen maken tijdens onze Krav Maga lessen in Harelbeke en Merelbeke. De algemene bindende richtlijnen kunnen jullie vinden (en we vragen aan de deelnemers om echt de tijd te nemen om alles eens door te nemen) op: https://www.sport.vlaanderen/corona-en-sportbeoefening-in-vlaanderen/ 

Extra basisregels (bovenop bovenstaande richtlijnen) werden gepubliceerd op onze algemene website www.kmtc.be (zie hieronder, gelieve ook de tijd te nemen om deze eens door te nemen).

DE EXTRA BASISREGELS VOOR KMTC-HARELBEKE EN MERELBEKE

 1. Tot nader order: geen proeflessers
 2. Wens je deel te nemen aan een Krav Maga les, schrijf je op voorhand in via de Whatsapp groepen. Voor de maanden juli en augustus zal Jeroen of Geert dit telkens coördineren.
 3. Enkel voor leden die nog verzekerd zijn. (Ben je niet meer verzekerd, opvolging is uw eigen verantwoordelijkheid (https://kmtc.be/admin-2/) -> zie huishoudelijke regels vzw KMTC . Contacteer uw locatieveranwoordelijke indien je twijfelt.
 4. Zowel bij Krav Maga Merelbeke als Krav Maga Harelbeke zal voor deelname uw lichaamstemperatuur worden genomen via een afstands-infrarood thermometer (koorts = geen deelname).
 5. De lessen gaan outdoor door en zijn gratis voor de maanden juli en augustus. Let op: er zal niet steeds de mogelijkheid zijn om een sanitaire stop uit te voeren. Informeer bij uw locatieverantwoordelijke.
 6. Timing Harelbeke: woensdagavond van 20u tot 22u.
 7. Timing Merelbeke en Merelbeke Jeugd: dinsdagavond van 19u tot 20u30 en zaterdag van 10u tot 12u (dus ook op zaterdag traint de jeugd samen met de volwassenen).
 8. Gedurende de volledige duur van de training mag je maar de (contact)technieken uitvoeren met 1 trainingspartner. Er wordt dus tijdens de les niet van trainingspartner gewisseld. Bij oneven aantal zal er 1 groep van 3 personen worden samengesteld.
 9. Ook de lesgever zal zich beperken tot 1 persoon (gedurende de volledige les) om de aan te leren technieken te demonstreren.
 10. De voorwerpen die gedeeld of gebruik worden dienen zowel voor als na de les ontsmet te worden door de gebruikers.
 11. Heb je afval -> neem deze terug mee naar huis.
 12. Je dient zelf te voorzien in een eigen ontsmettingsgel, breng je je  eigen ontsmettingsgel niet mee of vergeten = je kan niet deelnemen aan de les.
 13. Uiteraard blijven de Corona-basisregels van toepassing (ziek of niet goed voelen? -> thuis blijven ! ; niezen in de elleboog ; etc).
 14. Er mogen maximaal (20 + lesgever) personen deelnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s