Update: KMTC-lessen 12/03/2020 (COVID-19)

Beste aangesloten KMTC-leden,

Gelet op de verdere verspreiding van het coronavirus en gelet op de geactualiseerde inzichten en aanbevelingen van gezondheidsdeskundigen, wil ik als voorzitter van de vzw KMTC mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen.

Ik wil (als voorzitter) dat onze vereniging geen katalysator is voor de verdere verspreiding van het virus. Het is onze grote kracht om mensen samen te brengen. Maar deze kracht wordt een kwetsbaarheid wanneer een virus zich verspreidt overal waar groepen samenkomen.

Het is de locatieverantwoordelijke die beslist of de lokale Krav Maga trainingen al dan niet de komende dagen/weken/maanden nog kunnen doorgaan. Hij/zij zal jullie hierover tijdig verwittigen via de geijkte kanalen. Bij twijfel aarzel niet om hem/haar te contacteren.

Verschillende sportcentra zullen de komende dagen misschien de beslissing nemen om te sluiten. Volg uw lokale media.

Het spreekt voor zich dat als je je ziek voelt je niet naar de trainingslocatie komt. Maar dat geldt niet alleen voor het corona virus maar voor alle gevallen. Als je ziek bent moet je rusten en herstellen.

Sportieve Groeten
Vermeulen Jeroen

Voorzitter vzw KMTC

Heeft u vragen: kmtc.kravmaga@gmail.com

00u30 13/03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s