De warmste week

Inzet goede doelen vzw KMTC

Goed doel 2019

Voor 2019 gaan we terug voor een goed doel via de actie van Studio Brussel: de warmste week. Via de pol op onze FACEBOOK nieuws groep zal het goede doel worden gekozen.

Activiteit 30/10/2019: C4 (te Harelbeke van 20u tot 22u)

Voor 2019 is het goede doel, na eindresultaat van de poll: https://dierenasielroeselare.be

PRAKTISCH

  • geen inschrijvingen meer mogelijk (volzet)
  • breng 20 euro cash mee (gaat integraal naar het goede doel)
  • start stipt om 20u met theorie -> indoor
  • na de theorie verdeling in 3 workshops (TQ, Chestseals, Woundpacking) -> outdoor
  • eindoefening met simulatie -> outdoor
  • breng kledij mee dat kapot mag gaan
  • Iedereen draagt schelp voor bescherming, voor dames ook borstbescherming.
  • breng een lamp mee (bijvoorbeeld hoofdlamp camping)
  • elke deelnemer krijgt een cadeautje op het einde van de les

Goed doel 2018

Verschillende trainingslocaties van de vzw KMTC gingen in 2016 van start om activiteiten de organiseren voor een goed doel. Zowel in 2016 als in 2017 werd er telkens een goed doel geselecteerd ten voordele van aangesloten leden en hun familie van de vzw KMTC.

Voor 2018 gaan we voor een goed doel via de actie van Studio Brussel: de warmste week. Het goede doel van 2018 is Ado Icarus (http://www.ado-icarus.be/wat-doen-wij).

ADO Icarus vzw heeft als missie mensen die een ondersteuningsnood hebben de kans te geven om zelfstandig te leven. Dat doen ze al meer dan 25 jaar. Zij vinden dat iedereen z’n leven moet kunnen invullen zoals hij dat wil. Voor hun cliënten, voornamelijk personen met een ernstige lichamelijke beperking betekent dat in de eerste plaats individueel wonen, evt. samen met hun gezin. Zij zorgen voor de nodige assistentie en begeleiding en voorkomen zo dat deze personen tegen hun zin naar een voorziening moeten.

De vzw KMTC-Trainingslocatie Kortrijk richtte dit jaar een workshop in met als thema: ‘vuurwapens’. Deze activiteit bracht een netto winst van 250 euro op.

De vzw KMTC-Trainingslocatie Merelbeke richtte dit jaar een ‘Vechtsportdag in’. Deze activiteit bracht een nettowinst van 350 euro op (een groot gedeelte van de onkosten werd gesponsord door de kas van vzw KMTC – Trainingslocatie Harelbeke en vzw KMTC Trainingslocatie Merelbeke).

In totaal schenken we in 2018 een bedrag van 600 euro aan vzw ADO Icarus.