Oostende

Info waar trainen?

Elke Maandag van 19u30 tot 21u30. Adres: (Sint Andreas Basisonderwijs, Schapenstraat 32, 8400 Oostende ). Ingang langs de grote gele poort in de Stuiverstraat.  De sportzaal bevindt zich eenmaal binnen op de speelplaats helemaal rechts in de hoek.

Elke Donderdag van 19u30 tot 21u30. Adres: (Sint Andreas Basisonderwijs, Schapenstraat 32, 8400 Oostende ). Ingang langs de grote gele poort in de Stuiverstraat.  De sportzaal bevindt zich eenmaal binnen op de speelplaats helemaal rechts in de hoek.

Elke Zaterdag van 10u00 tot 12u00. Adres: (Klokhofstraat, Oostende) Ingang nieuwe dojo in de straat naar de verbrandingsoven.

 

Proefles volgen?

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail. Gelieve u in de mail kort voor te stellen, en uw motivering te vermelden waarom u de Krav Maga-lessen wilt volgen.

Aanvraag proefles: HIER

Wettige verdediging

Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten en dit voor alle leeftijden vanaf 18 jaar, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties.  Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.