Merelbeke

vzw KMTC Trainingslocatie Merelbeke

Info waar trainen?

Elke Zaterdag van 10u tot 12u (Ingang Zwembad, Sportstraat 3, Merelbeke).

Elke Dinsdag van 19u tot 21u (Zijingang School Gilko, Kloosterstraat, Merelbeke).

Krav Maga Jeugd in Merelbeke 

De vzw KMTC biedt enkel Krav Maga trainingen aan vanaf de leeftijd van 16 jaar. Indien uw kind jonger is verwijzen we u graag door naar: https://kravmagamerelbeke.wordpress.com/krav-maga-jeugd/

Proefles volgen?

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail. Gelieve u in de mail kort voor te stellen, en uw motivering te vermelden waarom u de Krav Maga-lessen wilt volgen.

Aanvraag proefles: HIER

Wat heb ik nodig om te kunnen trainen?

  • Voor de proeflessen voorzien de trainingslocaties in beschermingsmateriaal
  • Voor de aangesloten leden: LIJST TRAININGSMATERIAAL

 

Overzicht Krav Maga Lesplan seizoen 2018 – 2019 (Jaarplan)

2018 2019 KRAV MAGA JAARPROGRAMMA

Mogelijkheid tot TEM

  • Vele van onze Krav Maga leden willen weten waar ze staan met hun kennis m.b.t. Krav Maga. Vandaar dat we (voorlopig enkel mogelijk in Merelbeke op zaterdag en in Harelbeke op woensdag) deze TEM (Tijdelijke Evaluatie Meting) drie maal per jaar zullen organiseren. De TEM is wat het leest: deze is tijdelijk, het is een evaluatie en het is een meting. Tijdelijk omdat wie bijvoorbeeld een jaar niet traint niet meer hetzelfde niveau zal halen. Ter info: het is niet omdat u op een bepaald moment in uw leven het niveau van ‘een zwarte gordel’ behaalde en daarna bijvoorbeeld een jaar stopt met trainen dat u bij ons dan gewoon terug erkend kan worden als niveau ‘zwarte gordel’ (daarom werken we niet met een gordel systeem). Het is een meting omdat iedereen eens een minder goede dag kan hebben en het is een evaluatie omdat ongeacht het zo goed mogelijk te objectiveren van de meting, dit steeds een subjectief kantje zal hebben van de evaluator (inschattingsvermogen).
  • Wat houdt TEM in: LINK HIER
————————————

 

Indien je interesse hebt bieden wij jou enkele gratis initiatielessen aan! Zo kan je al eens kennis maken. Een T-shirt, joggingbroek en indoor sportschoenen zijn voldoende. Deze initiatielessen zijn gratis en verzekerd. Je kan de te vervolledigen documenten via onderstaande links downloaden.

Op training zou het eens kunnen mislopen. Om de leden in te dekken tegen de gevolgen van een ongeval, klein of groot, betaal je een jaarlijkse bijdrage. Wanneer dat in orde is kan je bij een ongeval op training, stage of op weg van/naar huis aanspraak maken op een financiële tegemoetkoming. Het is uiteraard noodzakelijk om de juiste documenten tijdig en compleet door te geven aan de verzekeringsmaatschappij. Bij een ongeval vraagt het lid binnen de 48uur een ongevallendocument aan bij het secretariaat of download het document via één van de onderstaande links. Deze documenten moeten zo snel mogelijk vervolledigd/ingevuld worden (door club, arts en jezelf) en afgeleverd worden op het club secretariaat (maximaal 7 dagen na ongeval).

 

Ethisch verantwoord sporten

 

Terugbetaling Mutualiteiten

  • check uw mutualiteit voor een kleine terugbetaling van uw lidmaatschap
—————————-
Wettige verdediging
Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten en dit voor alle leeftijden vanaf 18 jaar, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties.  Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.

Overzicht Trainingslocaties (Upload kan even duren)

Ondernemingsnummer : 825.201.170