Laarne

vzw KMTC Trainingslocatie Laarne

Info waar trainen?

Vrijdag van 20u30 tot 22u30 (Sportcentrum Veldmeers, Leeweg 25, Laarne).

Eindejaarsactie 2017:

Breng tussen 06/12/2017 en 31/01/2018 een nieuw lid aan (Merelbeke of Laarne) en U ontvangt als KMTC- aangesloten lid een EXTRA 10 beurten kaart GRATIS. Voorwaarden tot deelname: (1) Lid zijn van KMTC-Merelbeke of KMTC-Laarne, (2) Actie geldig van 06/12/2017 tot 31/01/2018, (3) Enkel geldig voor het aanbrengen van nieuwe leden voor KMTC-Merelbeke en KMTC-Laarne

Proefles volgen?

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail. Gelieve u in de mail kort voor te stellen, en uw motivering te vermelden waarom u de Krav Maga-lessen wilt volgen.

Aanvraag proefles: HIER

Wettige verdediging
Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

 

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten en dit voor alle leeftijden vanaf 18 jaar, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties.  Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.

Overzicht Trainingslocaties

Interactieve Map vzw KMTC

Ondernemingsnummer : 825.201.170