Komen-Waasten

Komen-Waasten

Info waar trainen?

Elke Vrijdag van 19u00 tot …  (Rue de la 143ième Brigade 7, 7780 Komen-Waasten (Comines-Warneton)).

Elke Zondag van 10u30 tot 12u00 (Rue de la 143ième Brigade 7, 7780 Komen-Waasten (Comines-Warneton).

Inhoud van de trainingen

De training bestaat steeds uit een gedeelte ‘Krav Maga – Lijf aan Lijf gevecht (Basis Thaiboksen)’ en een gedeelte ‘Krav Maga – Conditionele Zelfverdediging’.

Proefles volgen?

Op deze trainingslocatie is het niet mogelijk om een proefles te volgen. Deze trainingslocatie is uitsluitend toegankelijk voor aangesloten KMTC-leden van een andere trainingslocatie. Het beheer valt onder de locatieverantwoordelijke van vzw KMTC- Trainingslocatie Kortrijk.

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen.

Wettige verdediging
Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties.  Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.

Waar Krav Maga Trainen (wacht even voor upload)