Home

Krav Maga

is de Hebreeuwse benaming voor contactgevecht. Het is een modern zelfverdedigingssysteem dat zich kenmerkt door instinctieve, eenvoudig aan te leren, reflexmatige technieken en concepten.
U leert zich op korte tijd verdedigen tegen verschillende gewapende en ongewapende aanvallen. Het is een ideaal systeem voor wie op korte tijd een effectieve zelfverdedigingsmethode wilt aanleren.
Vraag gerust info aan de lesgevers.

Krav Maga Politie

Ook personen die beroepsmatig met geweld kunnen geconfronteerd worden (politiepersoneel, ambulanciers, dokters…) kunnen bij ons terecht.
De trainingen bij de vzw Krav Maga Trainingscentrum bestaan uit conditionele trainingen, zelfverdediging en techniektraining,trainingdrills, sparring en situationele oefeningen.

Krav Maga Vrouwen

is een geschikte methode voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden om in relatief korte tijd te leren omgaan met (levens)bedreigende situaties zoals bedreigingen met mes of vuurwapen.
Zoals iedere realistische vorm van zelfverdediging is het Krav Maga niet aan regels gebonden, behalve aan de regels van de wet. Trappen en stoten naar het kruis zijn toegestaan, evenals ellebogen naar het hoofd en het prikken van vingers in ogen of tegen de keel.